Asigurari Asirom

Asirom este cea mai veche si cea mai de traditie companie de asigurari din Romania. Aceasta a intrat pe piata de mai mult de 20 de ani, iar in anul 2007 s-a alaturat grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG).

Asirom a fost votata trei ani consecutiv ca fiind cel mai de incredere asigurator al romanilor.

Compania pune la dispozitia clientilor asigurari Asirom de viata, asigurari de accidente, asigurari de sanatate, asigurari de bunuri si raspundere civila si asigurari auto, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Asigurari de viata, accidente si sanatate

Pentru persoanele fizice, Asirom ofera sapte polite de asigurare:

Asigurarea de accidente – Protect Asig

Aceasta polita poate fi facuta de orice persoana de peste 16 ani, acoperind decesul si invaliditatea totala sau partiala rezultata din accident.

Asigurarea pentru Calatorii in Strainatate - Arosan

Asigurarea este disponibila persoanelor intre 1 si 75 de ani. Ea acopera urmatoarele riscuri: imbolnavirea neasteptata si imprevizibila care ameninta sanatatea si/sau viata persoanei respective, prejudiciere corporala ca urmare a unui accident, decesul.

In functie de nevoile dvs. puteti opta pentru programul A, programul B si pentru Business Card.

Asigurarea Mixta de Viata si Accidente – Aroclas Plus

Se poate asigura orice persoana cu varsta cuprinsa intre 16 si 65 ani, fara a depasi 75 ani la expirarea politei de asigurare. Sunteti asigurat pentru: supravietuirea la termenul de expirare, deces, invaliditatea permanenta partiala sau totala, scutirea asiguratului de la plata primelor de asigurare in cazul dobandirii unei invaliditati din accident mai mari de 50% pe parcursul valabilitatii politei de asigurare.

Asigurarea prescolarilor, elevilor si studentilor - Educational Asig

Acest tip de asigurare este destinat prescolarilor, elevilor si studentilor. Ca noutate fata de alte asigurari, aceasta polita acopera si raspunderea civila pentru distrugerea bunurilor patrimoniale ce apartin unitatii de invatamant.

Asigurarea mixta de viata reevaluabila - Global

Aceasta asigurare are avantajul de a fi foarte flexibila, dvs. fiind cel care alege riscurile asigurate, avand posibilitatea de a reveni la asigurare dupa o perioada in care nu ati avut posibilitatea de a plati pensia.

Asigurarea medicala pentru interventii chirurgicale – Medical Select

Polita acopera interventiile chirurgicale ca urmare a unei boli sau a unui accident, inclusiv cele legate de starea de graviditate.

Asigurarea de pensie cu acumulare de capital si reevaluare - Prospera Grup

Este o varianta pentru cei care nu pot participa la programul de pensii private sau care isi doresc sa aiba un venit suplimentar peste o anumita perioada de timp.

Asigurari de bunuri si raspunderi

Apartamentul – polita prin care puteti asigura locuinta si bunurile din cladire. In functie de nevoile dumneavoastra puteti opta pentru acoperire minima, acoperire extinsa, acoperire extinsa fara cutremur si acoperire cuprinzatoare.

Buchet Rural – aceasta asigurare este destinata persoanelor ce locuiesc in mediul rural, incluzand, pe langa asigurarea locuintei, si pe cea a bunurilor si asigurarea culturilor agricole.

Raspundere Civila Generala – pentru asigurarea impotriva eventualelor prejudicii aduse unei terte persoane.

Asigurari auto

Casco si RCA atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoanele juridice.